Flyttstädning Service

På väg mot nytt boende? Taggad att få iväg flyttlasset? Tankemässigt redan börjat möblera ditt nya hem? Då är det precis som det ska vara. Att flytta ska inte handla om att städa ut det som varit. Att flytta ska handla om framtiden. Så låt oss på Stockholm Städ & Byggentreprenad AB ta hand om flyttstädningen i den bostad du lämnar medan du gör dig hemmastad på din nya adress. Det är du värd!  

Flyttstäd- Så funkar det!

Vi på Städ & Trädgård Service är experter på flyttstädning. Kontakta vår trevliga kundtjänst så tidigt som möjligt så att vi kan boka in den städtid som passar in bäst i er flyttplanering. I samband med bokningen kommer vi även överens om det praktiska kring överlämningen av din nyckel. Vi lämnar även garanti på vårt arbete. 

Städer som erbjuder denna tjänst:

Vi erbjuder flyttstädning i Stockholm. Kontakta kundtjänst för mer information om just din hemstad. Vad som ingår i en flyttstädning Dessa är det vanligaste förekommande städmomenten som ingår i vår flyttstädrutin.

I KÖK

Badrummet

I Alla rum

Städmaterial

Städmaterial håller kunden med

Det är viktigt att ni har bra redskap och rengöringsmedel för en effektivare storstädning. Om ni vill att vi ska stå för städmaterialet så går det också bra. Dock tillkommer då en extra kostnad på 500kr för transport och städmaterial.

Pris:
Mån-Ons 195kr/tim efter Rut
Tors-Sön 205kr/tim efter Rut