Kontorsstäd Service

Kontorsstäd Service
Är du och dina kollegor riktigt grymma på det ni gör? Har ni fullt upp med att fokusera på er företagsverksamhet och skapa nytta för era kunder? Bra! Då är det precis det ni ska lägga er tid och energi på. Inte ska ni behöva oroa er för om det är lite dammigt i konferensrummet eller saknas papper på kundtoaletten. Det kan ni med varm hand lämna över till oss!

Så funkar det

Kontakta vår trevliga kundtjänst så bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi presenterar oss och går igenom vilka behov ditt företag har. Det är ni som bestämmer hur ofta ni vill ha städning och i vilken omfattning men givetvis kan vi ge er råd om vad som är lagom. Hos de flesta företag städar vi minst en gång i veckan.

Vad ingår i kontorsstädning?

Allmänna ytor

Köket och toalett

Ni kan komplettera trappstädningen med någon av våra andra tjänster:

Om ni behöver städmaterial så kan vi ordna det också. Vi är lyhörda och kan tillhandahålla er med utrustning (till exempel, golvmopp, rengöringsmedel, microfiber etc.

Vad kostar det?

Kontakta vår kundtjänst för att så snabbt som möjligt få en korrekt prisuppgift för städning av just era lokaler eller boka ett kostnadsfritt besök så går vi igenom era önskemål och behov.